Hızlı Aracın Çarptığı Aileye Büyük Acı: Minik Mert Kayıp

Bahadır ailesinin dramı... Çocuklarının cenazesine bile gidemediler

Bursa’da yaşayan Gülsüm (36) ve Birol (34) Bahadır çifti 2015 yılında evlendi. Çiftin, uzun süren tedaviler sonucunda 4 yıl önce Mert ismini verdikleri oğulları dünyaya geldi. Birol Bahadır bir plastik fabrikasında çalışırken, Gülsüm Bahadır ev işleriyle ilgilenmektedir. Ancak, 11 Nisan’da yaşanan bir olay her şeyi değiştirdi.

CAM FELAKETİNDE HAYATINI KAYBEDEN MERT BAHADIR’IN AİLESİNE ACI HABER: “OĞLUMUN ÖLÜMÜNÜ SONRADAN ÖĞRENDİM.”

Bahadır ailesi, oğulları Mert’i Nilüfer’de bulunan özel bir tıp merkezine götürdüler. Tedavi sırasında, aile gece evlerine dönerken yaşanan kaza sonucunda ağır yaralandılar. Otomobil çarpışması sırasında araçta sıkışan çift, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Malesef, olay yerinde hayatını kaybeden küçük Mert’in cenazesi kısa bir süre sonra toprağa verildi.

Ağır yaralanan anne ve baba, uzun bir süre hastanede tedavi gördü. Tedavilerinin ardından taburcu olan çiftin evde yatakta dinlenmeye devam etmeleri gerekiyor. Gülsüm Bahadır, oğlunun ölüm haberini geç öğrendiğini belirterek, “O cani gereken cezayı almalı. Yaralarımız iyileşene kadar yatağa bağımlı olacağız. Adaletin yerini bulmasını umuyorum,” demiştir.

AİLE AVUKATI TUNCAY ÖZDEMİR’IN KONUŞMASI: “BU DURUM BİZE GÖRE BİR KAZA DEĞİL, CİNAYETTİR.”

Aile avukatı Tuncay Özdemir, otomobil sürücüsünün aşırı hızla sokak arasında seyrettiğini belirterek, “Bu durum bize göre bir kaza değil cinayet” açıklamasında bulunmuştur. Bahadır çifti, uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar eski sağlıklarına kavuşacaklarını ummaktadır.