Silahlı Saldırı: Tutuklanan Katil Özbanaz Olayıyla İlgili İfadelerini Savundu.

Afyonkarahisar'da Tuğra'nın korkunç ölümü! Babası ve arkadaşı tutuklandı

Sinanpaşa ilçesinde Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Tuğra Ali Özbanaz’ın Katili Tutuklandı

14 Mayıs gecesi Sinanpaşa ilçesinde silahla başından vurulan Tuğra Ali Özbanaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Olayın detaylarına göre, Tuğra Ali Özbanaz’ın babası Ahmet Özbanaz’ın ifadesi üzerine arkadaşı Bülent Serdar Taşdemir gözaltına alındı. Taşdemir’in ifadesine göre, ikili araç içerisinde alkol alırken, Taşdemir tuvalet ihtiyacı için araçtan uzaklaştı. Geri döndüğünde ise motosikletli 4 kişinin araca yaklaşarak ateş açtığını iddia etti.

Bülent Serdar Taşdemir’in verdiği ifade sonrası yapılan aramalarda 2 tabanca ve çok sayıda boş kovan ele geçirildi. Ekipler, Taşdemir’in iddiaları doğrultusunda M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K.’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadelerinde aracı gördüklerini ancak olaya karışmadıklarını belirtmeleri üzerine, polis Tuğra Ali Özbanaz’ın babası Ahmet Özbanaz’ı da gözaltına aldı. Ahmet Özbanaz ve Bülent Serdar Taşdemir tutuklanırken, M.D. ve S.K. ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay sonrası Tuğra Ali Özbanaz’ın cenazesi dün ikindi vakti defnedildi.