Gizemli Pankart Olayı Seymen Mahallesi’ni Salladı

Nurettin pankartı gizemini koruyor: Daha önce böyle bir şeye denk gelmedim




Özgün Haber Metni

Seymen Mahallesi’nde Asılan Pankart Herkesi Şaşırttı

Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde dün bir binaya asılan “Allah belanı versin Nurettin” yazılı pankart, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Pankart, kısa süre sonra binadan indirilirken, olayın detayları merak konusu oldu. Asılan pankartın bulunduğu binanın uzun süredir boş olduğu, şahsın ise binanın sadece bir bölümünü kullandığı öğrenildi.

Haberin ardından Seyhan Altın isimli bir vatandaş, pankartı gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle ifade etti: “Nurettin isimli kişiyi tanımıyorum. Ne amaçla pankartın asıldığını bilmiyorum. Herkes Nurettin’i merak etti. Nurettin ismini verdiğine göre şahsi mesele olduğunu düşünüyorum. Olayın sebebini anlamak için çeşitli senaryolar düşündüm. Pankart asılması çok ilginç geldi.”

Şahsın akli dengesi hakkında da endişeler dile getirildi. Bir vatandaş, şahsın agresif davranışlarına dikkat çekerek, “Şahıs, karşınıza alıp konuşabileceğiniz biri değil. Takıntılı davranışları var. 4 yıldır burada yaşıyor, ancak akli dengesi hakkında şüpheler var” şeklinde konuştu.