Çılgın Sayısal Loto: Büyük Heyecan!

Çılgın Sayısal Loto'da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün... 'Şanslı bayi'de yoğunluk

Çılgın Sayısal Loto’da Rekor İkramiye İçin Heyecan Dorukta!

Çılgın Sayısal Loto tarihinde bugüne kadar görülmüş en yüksek ikramiye olan 247 milyon 659 bin 481 TL’lik ikramiye, 17 Temmuz 2023 tarihinde Diyarbakır Silvan’da oynayan bir talihli tarafından kazanılmıştı. Şimdi ise 300 milyon TL’yi aşan bir ikramiye için heyecan dorukta. Bahçekapı Gişesi, kuruluşu 1938 yılına dayanmaktadır ve bugüne kadar 50’den fazla ikramiye kazandırmıştır. 2017 yılında 60 milyon TL ve 2020 yılında 5 milyon TL kazandıran bu bayi, İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinmektedir.

Bahçekapı Gişesi Yetkilisi Ergün Yıldız, “Kuruluşumuz 1938’de başladı ve ben 3. kuşak olarak buradayım. Şimdiye kadar verdiğimiz ikramiye sayısını tam olarak hatırlamıyorum ama en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdik. Biz şansı değiştiren gişeyiz, hiçbir oyuncu ‘benim şansım yok’ diyemez. Biz, muhtelif bütün oyunlarda büyük ikramiye verdik.” dedi.

Yıldız, “Şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla. Tarihi gişe olmamız ve şanslı bir yer olarak görülmemiz insanların bizi tercih etmesini sağlıyor. Mutlaka her müşterimize ikramiye çıksın istiyoruz. Dolayısıyla Çılgın Sayısal Loto’da bu hafta sonu yaklaşık 310 milyon TL olacak. Uzun zamandır devrediyor. Bütün şans oyunu severleri, şanslarını denemeleri için bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yıldız, “İnsanların inanarak oynaması gerektiğini söyleyerek, “Mutlaka şansı değiştireceğiz, ikramiyeyi vereceğiz. 300 milyonu aşan ikramiye var. Uzun zamandır çıkmıyor, devrediyor. Dolayısıyla oyuncu artıyor.” dedi. Ayrıca şehir dışından gelen müşterilerin sayısının arttığını belirtti.

Vatandaşlardan Fikret Reyhan, “İkramiyenin bana çıkmasını istiyorum, herkesin de şansı olsun istiyorum. Herkesin ihtiyacını karşılayacak bir para. İkramiye bana çıkarsa, ufak tefek borçlarım var önce onu kapatırım. Yatırım yapmayacağım, ihtiyacı olan çoğu arkadaşlarım var onlara dağıtacağım.” dedi.

Belgin Cingitaş ise “Büyük ikramiyenin bana çıkacağını düşünmüyorum ama çıkarsa da herhalde ilk yapacağım iş yatırım olurdu, ev almak, iş kurmak gibi bir isteğim olurdu. Çocuklarımın geleceği için kullanmayı düşünürdüm. Şansın bizden yana olmasını isterim ama şansın bize güleceğini pek sanmıyorum.” şeklinde konuştu.