Bakan Yerlikaya: Zehir Tacirlerine Operasyon Tebriği

Zehir tacirlerine geçit yok! Bakan Yerlikaya açıkladı: Hepsi ele geçirildi

Bakan Yerlikaya: “Zehir Tacirlerine Karşı Mücadelemiz Devam Edecek”

“Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız.”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4 ayrı araçta “NARKOÇELİK-17” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar neticesinde; 808kg sıvı Metamfetamin, 60 kg kristal Metamfetamin, 136 kg Aseton maddesi ve muhtelif miktarda esrar ele geçirildi. Ayrıca, İstanbul’un Avcılar ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda ise; 147,5 kg sıvı metamfetamin ve 7.5 kg kristal metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlar sonunda 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hassas teraziler de ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya operasyonları ve görev yapan polisleri tebrik ederek, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle”