Kaçak Göçmen Operasyonunda Şaşırtıcı Bulgu

Rahatlıkları 'pes' dedirtti: Avcılar'da bir evde yakalandılar

Avcılar’da Kaçak Göçmen Operasyonu

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirli aralıklarla gruplar halinde araçla getirilen kaçak göçmenlerin Gümüşpala Mahallesi’ndeki beş katlı bir binanın birinci katında kısa sürelerle barındırıldığını, daha sonra buradan alınıp başka yerlere götürüldüğünü tespit etti. Ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Sağlıksız Koşullarda 24 Kaçak Göçmen Yakalandı

Elektriği kesik, sağlıksız koşullardaki evin içerisinde bir bölümü kuzey Afrika ülkelerinden olmak üzere 24 kaçak göçmen ele geçirildi. Detaylı arama sonrasında, evde bulunan yatak ve battaniyeler ile ortalıkta bulunan yemek artıkları dikkat çekti.

Kuruyemiş Yediler, Gülümseyerek Poz Verdiler

Polisin baskını sırasında bazı kaçak göçmenler şaşkınlık yaşarken, bazıları ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bazı göçmenler, polisi karşısında kuruyemiş paylaşarak yemeye devam ederken diğerleri kameraya gülümseyerek poz verdi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerin ardından polis merkezine götürüldü.

“Burası Toplanma Yeri”

Aynı sokakta oturan Ahmet Ezgi, daha önce de benzer bir operasyonun gerçekleştiğini belirterek, “Değişik arabalarla getiriliyorlar. Genelde hafta sonu yine araçlarla alınıp götürülüyorlar. Burası toplanma yeri. Ne kadar şikayet etsek de yine devam ediyor bu. Kimseye bir şey dedikleri yok ama burayı toplanma, geçiş yeri olarak kullanıyorlar.” dedi.