Yavru Kediye Yapılan Acımasız Saldırı – Haber

Bu cani aramızda... Mahalle arasındaki vahşet isyan ettirdi! 'Önce hapse atılmalı sonra rehabilite edilmeli'

İrfanlı Mahallesi’nde Yavru Kediye Yapılan Acımasız Saldırı Kameralara Yansıdı

Dün akşam saatlerinde İrfanlı Mahallesi Kalyon mevkisinde meydana gelen üzücü olayda, kimliği belirsiz bir kişi, çimenlik alandaki elektrik trafosunun bulunduğu sokakta bulunan yavru kediye defalarca tekme attı. Ardından ayağıyla ezerek öldürdü. Saldırgan, öldürdüğü kediyi eline alıp bir süre istinat duvarı üzerinde oturduktan sonra, uzak bir yere fırlattı.

O anları gören çevredeki bir apartman sakininin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) ise bu şiddet olayını kınayarak, “Bu sefer katil Of-Kalyon’da. Hayvana karşı şiddet artıyor. İnsanoğlu öldürmeyi hayvanda deneyp, sonra insana yöneliyor. Bu tür kişiler önce hapse atılmalı sonra rehabilite edilmeli. Kediyi acımasızca öldürdü” şeklinde sosyal medyadan paylaştı.

Mahalle sakinleri ve TRAHAYKO’nun şikayeti üzerine saldırganın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. TRAHAYKO Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, olaya büyük bir tepki göstererek, failin en kısa sürede bulunmasını ve şiddetin her türlüsünün sonlandırılmasını talep etti.