Üniversite Öğrencisi İrem Er’in Ölümü

Bartın'da öğrenci yurdunda yatağında ölü bulunmuştu! İrem Er'in ölüm nedeni belirlenemedi

Bartın Üniversitesi Öğrencisi İrem Er Hayatını Kaybetti

Önceki gün Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu’nda yaşanan üzücü olayda, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi İrem Er hayatını kaybetti.

İddiaya göre, olay gece saatlerinde meydana geldi. İrem Er, arkadaşlarına başının ağrıdığını söyleyerek bir ağrı kesici hap aldıktan sonra uyudu. Sabah arkadaşları tarafından uyandırılmak istendiğinde, İrem Er uyandırılamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Yurda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yapılan kontrolde İrem Er’in hayatını kaybettiği belirlendi. İrem Er’in cenazesi dün Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde defnedildi.

Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yapılan ilk otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni belirlenemeyen İrem Er’in kan ve doku örnekleri Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sonuçların 1 ay içinde açıklanması bekleniyor.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında İrem Er’in 3 oda arkadaşı, sınıf arkadaşları ve yurt görevlilerinden ifadeler alındı. Yapılan incelemelerde İrem’de herhangi bir garip durum olmadığı, olay günü başının ağrıdığını ve uyumadan ağrı kesici hap aldığını belirtildi. İrem Er’in herhangi bir hastalığının olmadığı ifade edildi.