Silahlı Çatışma Yenigün Mahallesi’nde Olay Çıktı

Bağcılar'da sokak ortasında silahlı çatışma

Silahlı Çatışma Yenigün Mahallesi’nde Büyük Panik Yarattı

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Yenigün Mahallesi’nin 648 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde karşılaşan silahlı iki grup arasında başlayan çatışma, sonradan 644 Sokak’ta son buldu. Çatışma esnasında bir kişi yaralanarak yere düştü ve taraflar ara sokaklara kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine, çok sayıda polis ve sağlık ekibi hızla olay yerine intikal etti.

Yaralanan kişi ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri sokaklarda yapmış oldukları incelemede 648 ve 644 Sokak’ta bulunan ev ve araçlarda çok sayıda kurşun izine rastladı. Olay yerinde toplam 40 adet boş kovan ve 2 adet mermi bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceleme altına aldı.

Çatışmanın ardından yaşanan panik anları ve tarafların olay yerinden kaçışı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayı gören Ayfer Danış isimli bir mahalle sakini, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Dün akşam burada çatışma çıktı. 3 tane genç vardı burada. Bir şey olacağını biliyorduk. Bir kişi vardı, diğerleri ona ateş ediyordu, o da aşağıya doğru kaçıyordu. Bizim evimize de kurşun isabet etti. Akşam çok korktuk.”