Ünalan’da Kahvehanede Çatışma: 3 Ölü, 5 Yaralı

Üsküdar'daki silahlı kavgada yeni gelişme: 12 gözaltı

Ünalan Mahallesi’nde Kahvehanede Çıkan Çatışmada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay, 20.10 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Özcan Sokak’ta bulunan kahvehanede meydana geldi. İddialara göre, çocuklar arasında çıkan bir kavganın ardından iki aile arasındaki husumeti sonlandırmak amacıyla kafede bir araya geldi. Ancak görüşme sırasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Caddeye taşan çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 5 kişi de yaralandı. Olayın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili 3’ü yaralı 12 kişiyi gözaltına aldı. Mahallede güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Kahvehanenin yanındaki pastanenin sahibi Osman Şimşek, yaşananlar hakkında şunları söyledi: “Kahvehanede çatışma olmuş, geldiğimde olay bitmişti. Bizim pastaneyle alakalı bir durum yok. Silahlarla bayağı sıkmışlar. En az 20-30 el sıkmışlar.”

Kahvehanenin bulunduğu binanın sahibi Şadi Aydın ise “Çocuklar arasında bir problem varmış. Problemi gidermek için toplanmışlar. Kahvehaneci de çay vermiş, gerekli ikramda bulunmuş. Barış için toplanmışlar. Silah varmış gelenlerde. Çocukların okulda başlayan bir kavgasıymış. Öyle kan davalık gibi bir durum yok” açıklamasında bulundu.