Devlet Bahçeli’nin Ülkü Ocakları Açıklamaları

MHP lideri Bahçeli, basın toplantısı düzenliyor

Bahçeli: Türk Gençliği İstiklal Bereketimizdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği 2 günlük programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Türk gençliği istiklal bereketimizdir. MHP Ülkü Gençlik ise Türk gençliğinin özü, serden geçti yüreğidir” dedi.

Bahçeli, programda yaptığı konuşmada, “Her bakışımda, henüz söylenmemiş şiirlerin şairlerini, henüz duyulmamış nağmelerin bestekarlarını görüyor ve iftihar ediyorum” şeklinde konuştu. Dünya coğrafyasının varlığını sürdürememiş yüzlerce toplumun kalıntılarıyla dolu olduğunu belirten Bahçeli, “Bugün olanlar dünün sonucudur. Yarın yaşanacaklar bugünün eser olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları’nın düzenlediği kampta ise Ülkü Ocakları il başkanlarına çeşitli konularda uzman isimlerce bilgilendirmelerde bulunulacak. Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu’nun koordinasyonunda gerçekleştirilecek programda Türk gençliği, Türkiye gündemi, Türk dünyası ve uluslararası gelişmeler, teknoloji kullanımı ve toplumu ilgilendiren meseleler hakkında kapsamlı sunumlar yapılacak.