İstanbul Pendik’te Korkunç Olay: Parçalanmış Ceset Konteynerde!

Pendik'teki kan donduran olay! Nihat Salih'in parçalanmış cesedi bulunmuştu... 1 kişi gözaltına alındı






İstanbul Pendik’te Şok Edici Olay! Vatandaş Cesetle Karşılaştı

İstanbul Pendik’te Vatandaşın Karşılaştığı Korkunç Manzara

İstanbul Pendik’te bulunan Dumlupınar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde çöp atmak için konteynere yaklaşan bir vatandaş, büyük bir şok yaşadı. Konteynerin içinde parçalanmış bir cesetle karşılaştı.

Olay sonrasında polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar neticesinde, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak farklı konteynerlerde bulunduğu ve erkek bir kişiye ait olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede bulunan diğer konteynerlerde de detaylı incelemeler gerçekleştirdi ve parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteynerde bulunduğunu tespit etti. Kimlik belirleme çalışmaları sonucunda ise cesedin Nihat Salih (79) adındaki bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan B. D. isimli şüphelinin güvenlik kamerası görüntülerinde çöp konteynerine yaklaştığı, bir şeyler attıktan sonra elindeki beyaz kovayı yeşillik alana attığı tespit edildi. Bu doğrultuda hareket eden polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim etti.

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, Nihat Salih’in cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.