Kamil Yılmaz Ailesini Vurdu

İzmir'de evlat dehşeti! Anne ve babasını öldürdü

Uyuşturucu Bağımlısı Kamil Yılmaz Ailesini vurarak cinnet getirdi

Tepeköy Mahallesi 4508 sokaktaki evde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Kamil Yılmaz’ın, henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladığı iddia ediliyor.

Aile içinde yaşanan gerginliğin sonucunda cinnet geçiren Kamil Yılmaz, yanında bulunan tabancayla annesine ve babasına art arda ateş etti. Olayda ağır yaralanan Yılmaz çifti kanlar içinde yerde yığılırken, Kamil Yılmaz da aynı tabancayı kendisine doğrultarak ateşledi.

Evde bulunan Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve ağır yaralanan Kamil Yılmaz Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sevilay ve Hikmet Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, Kamil Yılmaz’ın durumunun ağır olduğu tespit edildi. Olayın ardından çiftin kızı A.D.Y. dayısına teslim edildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Yılmaz çiftinin cansız bedenlerinin incelenmesinin ardından soruşturma başlatıldı.