Aslıhan Zengin’e Saldırı: Adaletin Zaferi

Kağıthane’de üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan yakalandı! Dehşeti inkar etti

Marmara Üniversitesi İstatistik Bölümü Öğrencisi Aslıhan Zengin, Korkunç Bir Saldırıya Uğradı

Kağıthane Merkez Mahallesi’nde Aralık ayında yaşanan üzücü olayda, Marmara Üniversitesi İstatistik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Aslıhan Zengin, akşam saatlerinde çocukluk arkadaşı Eren Y.’nin yardımına gitmişti. Yardımcı olan Zengin, birkaç saat sonra evine dönmüş ve tekrar arkadaşlarının yanına gitmek üzere hazırlanmıştı.

Olay anında yaşananlar korkunçtu. Aslıhan Zengin, arkadaşlarının evine gitmek için yol alırken, kapının şifresini yanlış girdiği esnada bir saldırgan yaklaşmıştı. Zengin’in tepkisine rağmen saldırgan hiçbir ses çıkarmadan genç kızı bıçaklamıştı.

Olayın ardından Zengin’in arkadaşları durumu fark ederek sağlık ekiplerine haber vermişti. Sağlık ekipleri, ağır yaralı genç kızı hemen hastaneye kaldırmış ve başarılı bir ameliyatla hayati tehlikesini atlatmıştı.

Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürmüş, saldırganın kimliğini belirlemiş ve kısa sürede yakalamışlardı. Saldırganın, daha önce pek çok suç kaydının olduğu ortaya çıkmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Zengin’in saldırganı tanımadığını belirtmesine rağmen, adalet yerini bulmuş ve saldırgan tutuklanmıştı. Olay, çevrede büyük bir infial yaratmış ve toplumda geniş yankı uyandırmıştı.