Kadın Kocası Tarafından Bıçaklandı, Jandarma Yetişti

Sinem'i direksiyon başındayken 27 yerinden bıçakladı... 4 yaşındaki çocuğu da arka koltuktaydı

Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Jandarma Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

30 Mayıs tarihinde Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen olayda, 10 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Sinem Dönmez, infaz koruma memuru eşi Enver Dönmez ile çocuğunu özel derse bıraktıktan sonra büyük bir tehlike atlattı. Sinem Dönmez’in eşi tarafından bıçaklanma girişiminde bulunulduğu anlar, jandarma ekipleri tarafından müdahale edilerek sonlandırıldı.

Emniyet kemerini takarak aracın direksiyonuna geçen Sinem Dönmez, eşi tarafından arkadan gelerek bıçakla saldırıya uğradı. Emniyet kemerinden dolayı hareket edemeyen kadın çığlıklar içinde yardım istedi. Jandarma ekipleri, araçtaki olaya müdahale ederek eşi Enver Dönmez’i durdurdular. Kadın ağır yaralı bir şekilde İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırgan eş ise gözaltına alındı.

Sinem Dönmez’in yaptığı açıklamalara göre, olay anında 4 yaşındaki çocuğunun arka koltukta olduğu belirtildi. Dönmez, eşinin kendisine kıskançlık sebebiyle saldırdığını ifade ederek, “Zaman zaman sokakta dahi kıskançlık sebebiyle tartışıyorduk. Olayın olduğunda emniyet kemerim takılıydı. Araç ileri doğru gitmeye başlayınca jandarma ekipleri yardıma koştu ve beni kurtardılar” dedi.

Doktorlar tarafından 3 kez ameliyat edilen ve vücudunda 27 bıçak darbesi bulunan Sinem Dönmez, tedavisinin ardından iyileşmeye başladı. Dönmez, “Şikayetçiyim, boşanma davası açacağım. En ağır cezaları almasını istiyorum” dedi. Ailesi ve yakınları, kızlarının hayatta kalmayı başardığı için şükrederek, devletten daha ağır cezaların verilmesi çağrısında bulundular.