Cinsel İstismara Uğrayan Genç Kız G.S. Yardım Çığlığı!

Bu sese kulak verin

Hatay’da Cinsel İstismara Uğrayan Genç Kız G.S. Çektiği Videoyla Yardım İstedi

17 yaşındaki kız çocuğu G.S., çalıştığı kuaförde sahibi M.A. tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürerek çektiği videoyla yardım istedi. G.S., 6 Şubat depremlerinde Hatay’da enkaz altında kaldığını ve depremden 10 gün önce kalp ameliyatı geçirdiğini belirtti. Genç kız, ailesine bu durumu anlatamadığını çünkü kuaför sahibinin “Eğer ailene anlatırsan sana daha kötülerini yaparım ve aileni öldürürüm” şeklinde tehditlerde bulunduğunu ifade etti.

G.S., babasının cezaevinde olduğunu, ağabeyinin engelli, annesinin ise hasta olduğunu belirterek, “Ben ayakta durmaya çalışıyorum. Ama artık yapamıyorum. Sesimi duyun istiyorum. Umarım bu video ses getirebilir. Delillerim vardı, gidip şikayetçi olduk ama adam hâlâ serbest dolaşıyor. Ben dışarıya çıkmaya korkuyorum. 17 yaşında hak etmediğim şeyler yaşadım” dedi.

G.S. ayrıca, kuaförde cinsel istismara uğradığı sırada kimsenin olmadığını ve kendisinin rızasının olmadığını belirterek, “Ailemize onun yüzünden 3 kişi geldi silahlarıyla. Herkes şantaj yaptığımızı zannediyor, iftiralar atılıyor. Ben bu iftiralara maruz kalmaktan artık çok sıkıldım” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise konuya ilişkin açıklama yaparak, “Bakanlık avukatlarımızca, şüpheli şahıs hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına itiraz edilmiştir. Bakanlık olarak müdahillik talebinde bulunduğumuz dava sürecini titizlikle takip edeceğiz” açıklamasında bulundu.