Esentepe’de Ters Yönde Kaza: Yaralılar Var!

Şişli'de ters yöne giren otomobil kaza yaptı: 2 yaralı


Kaza, Esentepe Mahallesi Ecza Sokak’ta Meydana Geldi

Bir kaza, Esentepe Mahallesi Ecza Sokak’ta saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 DAY 986 plakalı otomobil, ters istikamette ilerlerken önce park halindeki bir araca, ardından kaldırımda yürüyen bir kişiye çarptı. Otomobil daha sonra karşı yönden gelen bir motosiklete çarptı. Kazada yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardıma koşarken aynı anda durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralılara ilk müdahaleleri yapıp en yakın hastaneye naklettiler.

Kaza yapan sürücü, polisin alkol kontrolü yapmak istemesine direnerek gözaltına alındı. Sürücü ve yanındaki kız arkadaşı polis merkezine götürülürken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Videoda, ters yöne giren otomobilin diğer araca çarpış anı ve sonrasında vatandaşların yardıma koştuğu anlar görüntülendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.