Kadın Cesedi İstanbul’da Halıya Sarılı Bulundu

Türkiye'nin konuştuğu sır cinayette yeni gelişme! Kimliği belli oldu: 2 kişi gözaltına alındı... İfadesi ortaya çıktı

Büyükçekmece’de Denizden Çıkarılan Halıya Sarılı Kadın Cesediyle İlgili Gelişmeler

İstanbul Büyükçekmece’de balıkçılar tarafından denizde bulunan halıya sarılı kadın cesedinin incelenmesi sonucunda, genç kadının elleri ve ayakları bağlı, yüzü tanınmayacak şekilde ve 10 kilogramlık bir ağırlıkla öldürüldüğü tespit edildi.

Polis ekipleri, cesedin kimliğini parmak izlerinden belirleyerek 20-30 yaşındaki genç kadına ait olduğunu teşhis etti. Sedef Güler adlı genç kadının cep telefonu kayıtlarından son görüşmeleri yapan kişileri belirleyerek soruşturmayı derinleştirdi.

Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 3 kişinin kimliği tespit edildi ve bu kişilerden O.Ö. adlı şahıs gözaltına alındı. Ancak şüpheli, olayla herhangi bir bağlantısı olmadığını iddia etti.

Daha sonra yapılan güvenlik kamera incelemesinde, cinayetin işlendiği anı gösteren görüntüler elde edildi. Bu sayede aracı kullanan Yavuz G. ve Fırat B. isimli şüphelilerin kimlikleri tespit edilerek operasyon başlatıldı.

Fırat B.’nin Beylikdüzü’nde kiralık evinde yakalanmasıyla cinayetin işlendiği yer belirlendi. Polis, evde yapılan incelemede öldürme suçunda kullanılabilecek delilleri ele geçirerek kriminal laboratuvara gönderdi.

Cinayetle ilgili konuşan Fırat B., “Ben gittiğimde kız ölmüştü. Cesetten nasıl kurtulacağımızı konuşarak plan yaptık. Nalburdan zincir aldık. Cesedi battaniyeye koyup, üzerine ağırlık yapması için zincir sardık. Evde bulduğumuz bir dambılı da zincire bağladık. Sonra otomobile koyarak gidip köprüden aşağı attık” şeklinde ifade verdi.

Polis yetkilileri, firari şüpheli Yavuz G.’nin uyuşturucu kullanımı ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla ilgili bilgilerin tespit edildiğini belirterek operasyonların devam ettiğini açıkladılar.

Sedef Güler’in cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, halı yıkamacıya ait etiket sayesinde katil zanlıları evde yakalanmış ve deliller incelenmek üzere emniyete götürülmüştür.