Sedef Güler Cinayetinde Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Sedef’in ölümünde korkunç detaylar





İstanbul Büyükçekmece’de Genç Kızın Ölümüne İlişkin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Sahili’nde Cansız Beden Bulundu

İstanbul Büyükçekmece’nin Mimar Sinan Sahili’nde, balıkçılar tarafından denizde elleri ve ayakları bağlanıp halıya sarılmış vaziyette bulunan cansız bedenin Sedef Güler’e (24) ait olduğu belirlendi. Genç kızın ailesi, cesedi sırtında bulunan yılan dövmesinden teşhis etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayla ilgili kamera görüntülerini inceledi. Polis, cesedin Beylikdüzü’nden bir araca konulduğunu ve Mimar Sinan Köprüsü’ne götürüldüğünü belirledi. Fırat B. ve Onur Ö. adlı şüpheliler evlerinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin İfade ve Olay Yeri İncelemeleri

Fırat B. emniyetteki ifadesinde “Y.G. beni aradı. Eve gittiğimde kız ölmüştü. Nalburdan zincir ve kilit alıp cesedi halıya sardık. Üzerine zincir ile dambıl bağlayıp otomobile taşıdık. Sonra da köprüden attık. Kızı ben öldürmedim” dedi. Polisin kiralık evde yaptığı incelemelerde kan izleri bulundu. Yavuz G. ise aranıyor.

Ayrıca, genç kızın annesi ile Avcılar’da kaldığı ve ailesinin Sedef Güler’den 4 gündür haber alamadığı için kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Kız kardeşi, sosyal medya hesabından “4 gündür haber alamıyoruz, kayıp” diye paylaşımda bulunmuştu.