Uzman Çavuş ve Eşi Arasındaki Kanlı Tartışma

Hatice öğretmen cinayetinde çarpıcı detay! Ölüm göz göre göre gelmiş... 1 ay uzaklaştırma cezası verilmiş

Uzman Çavuş Koca İle Eşi Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti

28 Haziran Cuma günü saat 12.30 sıralarında Adana Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda yaşanan olayda uzman çavuş Gökhan Çelik ve eşi öğretmen Hatice Çelik arasında yaşanan tartışma kanlı bir sonuca ulaştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan Çelik, beylik tabancasını çıkararak önce araçta bulunan kayınbiraderi Murat Akdöker’i vurup ağır yaraladı, ardından da eşi Hatice Çelik’i vurarak öldürdü. Olay sırasında seken kurşunlar yoldan geçen İsmail Hakkı Ağca ve Can Alagöz’e isabet etti.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, Gökhan Çelik’e teslim olması konusunda uyarılarda bulundu ancak Çelik teslim olmayı reddettiği için polis tarafından bacağından vuruldu. Yaralı halde kaçmayı başaran Gökhan Çelik’in izini kaybettirmesiyle birlikte, ağır yaralanan Murat Akdöker’in hayati tehlikesinin devam ettiği, seken kurşunlarla yaralanan diğer iki kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan Gökhan Çelik, Yeşilyuva Mahallesi’ndeki boş bir evin damında saklanırken polis tarafından tespit edildi ve operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, “Anlaşamıyorduk, çocuğumu göremedim. O konuları konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü” diyen Çelik, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Hatice Çelik’in cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından toprağa verildi.

14 Haziran tarihinde Mardin’de eşiyle yaşadığı tartışma sırasında şiddet gördüğü için karakola başvuran Hatice Çelik’in, eşi hakkında aldığı 1 aylık uzaklaştırma kararının ardından, eşinin tehditleri hakkında yaptığı ifadeler ortaya çıktı. Karakoldaki ifadesinde, “Senin başka erkek ile ne işin var” diye bağırdığını belirten Çelik’in, eşinden aldığı ölüm tehdidi ve silahla tehdit edildiği ifadeleri dikkat çekti.

Gözaltına alınan Gökhan Çelik ise ifadesinde, “Eşim 4 senedir evlilik sürecimiz boyunca aynı şeyleri yapmaktadır. Ben Hatice’ye vurmadım. Kendisine buz götürmedim. Hatice kendisine zarar vermiştir. Ben, beni darp eden, bana tehdit ve hakarette bulunan Hatice Çelik’ten şikayetçiyim” şeklinde ifade verdi. Gökhan Çelik hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.