Kıskançlık Dramı: Bolu’da Acı Son

Caninin bıçağına baba siper olmuş

Bolu’da Kıskançlık Cinayeti

Bartın’da bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan Meltem Zengin (35) ve eşi Serkan Zengin (36) arasında ‘kıskançlık’ nedeniyle anlaşmazlıklar yaşandı. Genç kadının ailesine anlatması üzerine yaşanan olay sonrasında dramatik bir cinayet işlendi.

Olayın detaylarına göre, Meltem Zengin’in babası Turgut Doğanyiğit (63), kızını evine götürdüğü sırada Serkan Zengin de kayınpederinin evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Serkan Zengin, montuna sakladığı bıçakla eşi Meltem Zengin ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i öldürdü, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Tutuklanan Serkan Zengin hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve diğer suçlamalarla toplamda 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Olayın tanığı Emine Doğanyiğit, yaşananları şu şekilde anlattı: “Bunun üzerine Serkan üzerindeki siyah montun koluna sakladığı siyah saplı büyük bıçağı çıkardı, ‘5 kişiyi temizleyeceğim’ dedi. Sonra birkaç kere Meltem’e bıçağı soktu. Serkan, kızımı bıçakladığı sırada eşim kendini siper edip kızıma sarıldı. Bu sırada sırtından bıçaklanarak öldü. Meltem, ‘Anne beni kurtarın’ diyerek koridora doğru koşmaya başladı, bu sırada yere yığıldı.”

Serkan Zengin ise ifadesinde, “Tarafları nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum. Sarhoşluğun etkisiyle ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.