Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik İstanbul Operasyonu

Neslim Güngen’in para kasası

İstanbul’da Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyon

İstanbul’da sosyal medya fenomenlerine yönelik Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Neslim (Neslihan) ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 61 kişi operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Uzun süredir teknik ve fiziki takip altında olan şüpheliler arasında Neslim Güngen’in eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve para kasasının firari isimlerden biri olan iş insanı Gökhan Göz ile ilişkisi olduğu tespit edildi. Ayrıca, Göz’ün ‘Şahinler’ isimli suç örgütüyle yakın ilişkisi bulunduğu ve birçok fotoğrafta birlikte poz verdiği belirlendi.

Meslektaşı Gülşah Saraçoğlu’ndan ayrıldıktan sonra Fatoş Yelliler ile aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Gökhan Göz, geçtiğimiz 6 Şubat 2022 tarihinde İstanbul Şile’de bir kişiye silah teşhiri yaptığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından olay yerinden çıkarıldı. Restoran çıkışında polise direnen Göz hakkında “silah teşhiri”, “kişisel verilerin kaydedilmesi ve hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi”, “görevli memura mukavemet” suçlarından işlem yapıldı.