450 Milyon TL’lik Rekor İkramiye Heyecanı!

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 450 milyon TL’yi aştı

Çılgın Sayısal Loto’da Rekor Kırıldı: 450 Milyon TL’lik İkramiye!

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye rekoru kırılarak 450 milyon TL’yi aşarak, Türkiye şans oyunları tarihindeki en yüksek ikramiye tutarına ulaşıldı. Bir önceki rekor ise 31 Aralık 2023’te gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL olarak belirlenmişti. Çılgın Sayısal Loto tarihindeki en yüksek ikramiye ise, 17 Temmuz 2023’te Diyarbakır Silvan’dan bir talihlinin kazandığı 247 milyon 659 bin 481 TL’lik ikramiye olarak kayda geçmişti.

450 milyon TL’lik rekor ikramiye için çekilişin 27 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşeceği belirtildi. İşletmecilik yapan Hasan Çiftçi Durmaz, “Günümüzdeki en büyük ikramiyelerden biri, 450 milyon TL gibi bir rakama ulaştı. İnsanların büyük bir ilgi duyduğu bir oyun.” dedi ve ekledi: “İnsanların bu büyük ikramiyeyi bir an önce kazanmasını umuyoruz.”

Durmaz ayrıca, oynayanlara tavsiyelerde bulunarak, “Şansınızı artırmak için daha fazla katılım sağlayabilirsiniz. İnşallah bu cumartesi büyük ikramiye birine çıkar.” şeklinde konuştu. Pastacılık işiyle uğraşan Hamdi Korkmaz ise, “Hayallerimden büyük bir para inşallah bana çıkar.” derken, loto oyuncusu Yılmaz Yıldırım da, “Ev ve araba alır, iş kurarım. Dünyanın her yerini gezmek isterim.” şeklinde dile getirdi.