Eren Bülbül’ün Acı Dolu Hatırası

Şehit Eren Bülbül'ün ölümünün üzerinden 7 yıl geçti! Anne Ayşe Bülbül: 7 yıl, 7 bin yıl gibi oldu

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lıların saldırısında şehit olan Eren Bülbül’ün Annesi Acıları Anlattı

11 Ağustos 2017’de PKK’lıların erzak çaldığı ihbarını yaparak güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin saldırısı sonucu hayatlarını kaybettiler. Ancak Eren Bülbül’ün ölümünün üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen acısı hala taze.

Annesi Ayşe Bülbül, oğlunun kabri başından bir an olsun ayrılmıyor ve her yıl ölüm yıl dönümünde aynı acıyı yaşadığını dile getiriyor. Bülbül, “Evladım Eren’e olan özlemim hiç bitmeyecek. Onun acısı, bana bambaşka bir acı yaşatıyor. O sarı saçları için ölürdüm, Eren benim için her şeydi” şeklinde duygularını paylaştı.

Ayşe Bülbül, ziyaretçi akınına uğradığını belirterek, “Eren’i sevenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Oğlumun hatırası hala canlı ve kalbim her zaman onunla birlikte. Eşimle 37 yıllık bir hayatımız oldu ama Eren’in acısı babasının acısını bile gölgede bıraktı. Onun için her gün ayrı bir mücadele veriyorum” ifadelerini kullandı.

Annesi, “Eren bize 7 yıl önce veda etti ama acısı hala sıcaklığını koruyor. Onun gülüşü, enerjisi ve sevgisiyle dolu olan evimizi terk etmek istemiyorum. Her gün kapıyı açık bırakıyor ve onun geri geleceğine hala umut ediyorum” şeklinde duygularını aktardı.