Beşiktaş’ta Cip Kazası: Furkan Dağlı’nın Kaza Anı Olay Yeri

Tam bir suç makinesi

İstanbul Beşiktaş’ta Araç Kazası: Furkan Dağlı’nın Cip Kazası Sonucu Yaralanan Dila Kırarslı Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul Beşiktaş’ta Fulya Deresi Sokak’ta meydana gelen bir araç kazasında, 11 Ağustos Pazar günü 04.00 sıralarında yokuş aşağı hızla ilerleyen cipin sürücüsü Furkan Dağlı (34), direksiyon kontrolünü kaybederek park halindeki 4 araca çarptıktan sonra yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarparak devrildi. Kazada ağır yaralanan Kırarslı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından cipin içinde bulunan 2 kişi yara almadan kurtulurken, Furkan Dağlı olay yerinden kaçtı. Ancak 4 saat sonra Tekirdağ Çerkezköy’de yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı.

Olayı gören tanıklardan Hamit Aktürk, “Bomba patlar gibi, deprem olur gibi bir gümbürtü koptu. Kalktım dışarı baktım. Bir araç ters dönmüştü. Araba çok hızlı bir şekilde son sürat gelmiş. Kadına vurdu. Ambulansı çağırdık. Şoförlerden biri yoktu. Mahalle sakinleri araçtan insanları çıkardı” şeklinde yaşadıklarını anlattı.

Furkan Dağlı’nın kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunduğu ve Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi olduğu ortaya çıktı. Dağlı, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı ancak savcılık karara itiraz ederek yeniden gözaltına alınması kararını verdi. Çerkezköy Adliyesi’nde yaklaşık 1 saat süren savcılık sorgusunun ardından Furkan Dağlı, 24 saat ek gözaltı süresi talebiyle ilçe emniyetine götürüldü. Geceyi emniyette geçirecek Dağlı, bugün tekrar savcı karşısına çıkarılarak sorgusuna devam edilecek.