Emine Erdoğan’dan Şule Yüksel Şenler’e Övgü

Emine Erdoğan’dan Şenler mesajı: Bize yön verdi

Emine Erdoğan Şule Yüksel Şenler’i Anlattı: “Doğruluk ve Adalet İçin Mücadele Öğretti”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Huzur Sokağı’ romanıyla tanınan yazar Şule Yüksel Şenler’in vefatının 5. yılı nedeniyle sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Erdoğan, Şenler’in yaşamı ve mirası hakkında şunları kaydetti:

“Şule abla bizlere, insan olmanın özünde yatan doğruluk, adalet ve hakikat için mücadele etmeyi, ideallerini cesaret ve zarafetle savunabilmeyi öğretti. Ne mutlu ki bugün, mirasını yaşatmak için kurduğumuz Şule Yüksel Şenler Vakfı, ömrünü adadığı herkes için adil bir dünya hayalini yeni nesillerin kalbine nakşediyor.”

Erdoğan ayrıca, Şenler’i anlatan bir videoda şunları söyledi:

“Çevresine özgüven aşıladı. Ben ona baktığımda cesareti, sabrı, korkusuzluğu, inancın insanı nasıl devleştirdiğini görüyorum. İçinde yaşamayı arzuladığımız dünyayı kuracak cesareti vermiştir o bize. Ne mutlu ki ektiği tohumların filiz verdiğini kendisi de gördü.”

Erdoğan Şenler’i Rahmetle Andı: “Gençlere İlham Veren Bir Aydın”

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Şenler için paylaştığı mesajında, “Ömrünü aklıselim, kalbiselim, zevkiselim nesiller yetiştirmeye adayan; eserleriyle, mücadele ve imtihanla geçen hayatıyla pek çok gence ilham veren Şule Yüksel Şenler Hanımefendi’yi rahmetle yâd ediyorum” dedi.