SOLOTÜRK İstanbul semalarında çevre tanıma uçuşunu gerçekleştirdi!

SOLOTÜRK İstanbul

TÜRK Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi SOLOTÜRK, İstanbul semalarında çevre tanıma uçuşu gerçekleştirdi

TÜRK Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için yapacağı prova öncesi İstanbul semalarında çevre tanıma uçuşu gerçekleştirdi. SOLOTÜRK pilotları, Yenikapı semalarında izlenen çevre tanıma uçuşu kapsamında çeşitli manevralar gerçekleştirdi. Yenikapı Etkinlik Alanı’nda ilgi ve heyecanla takip edilen uçuş, birçok kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saat 18.00’de de prova uçuşu yapan SOLOTÜRK, 30 Ağustos’ta İstanbul’da gösteri uçuşu gerçekleştirecek. SOLOTÜRK’ün İstanbul semalarındaki uçuşu kartpostallık görüntüler oluşturdu.

“Hava Trafik Kontrolörü: Teşekkür ederiz. Muhteşemsiniz, sizleri seviyoruz.”
“Pilot: Efendim çok sağolun, sizleri temsil ediyoruz. Biz de sizleri çok seviyoruz. SOLOTÜRK ekibim adına sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum efendim.”
“Hava Trafik Kontrolörü: Çok sağ olun efendim, emeklerinize sağlık.”

SOLOTÜRK’ün yarım saat süren uçuşu ilgiyle izlendi. İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen SOLOTÜRK’ün uçuşu büyük bir ilgiyle karşılandı.

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümü kutlamaları coşkuyla devam ediyor

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümü kutlamaları coşkuyla devam ediyor. Zafer Meydanı’nda yapılan kutlamalara Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, Belediye Başkanı Burcu Köksal ve diğer katılımcılar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar kapsamında yapılan gösteriler ve etkinlikler izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında bilgilendirme yaptı. Vatan Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan kutlama töreni ve geçişin etkisiyle 30 Ağustos Cuma günü saat 06.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar duyuruldu. Sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri tavsiye edildi.