Narin Güran’ın Kaybolma Olayı – Son Detaylar

Narin’in son sözü: ‘Çok yorgunum’

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran Hakkındaki Son Gelişmeler

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın akıbeti hala belirsizliğini korurken, ailesi sessizliğini korurken arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hürriyet’in ulaştığı bilgilere göre, Narin’in kaybolduğu güne ve amcanın tutuklanmasına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturma sürecinde elde edilen kamera kayıtları ve ifadeler, olayın seyrini aydınlatmaya çalışıyor.

21 Ağustos Günü Yaşananlar

Saat 13.50’de evinden camideki kursa gitmek üzere ayrılan Narin, aynı gün en son saat 18.47’de görüldü. Ailesi tarafından saat 19.30’da aranmaya başlandı. En büyük merak konusu ise Narin’in 43 dakikalık esrar perdesinde neler yaşandığı.

Narin ile son olarak saat 18.47’de kameralara yakalanan amcanın tutuklanma süreci ise çelişkili ifadelerle başladı. Ayrıca 18.47’de Narin’in arkadaşı M. ile görüldüğü anın detayları da merak konusu.

Amcanın Şüpheli Gidişi ve Soruşturma

Aramaların 13. gününde ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘kasten öldürme’ suçlamalarıyla tutuklanan amca Salim Güran, ifadesinde olay günü saat 16.50 ile 19.00 arasında yaptıklarını detaylarıyla anlatamadı. Telefonunda silinen kayıtların geri getirilmesi için özel bir yazılım kullanılan Salim Güran’ın tutuklanmasının ardından özel bir ekip tarafından detaylı araştırmalar yapılıyor.

Özel ekip, küçük kızın kaybolmasının ardından bölgeye sevk edilen farklı birimlerle birlikte sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 11 dönümden fazla alanda yapılan aramalarda en son mezarlık da tarandı ancak herhangi bir iz bulunamadı.

Bu süreçte mahalle genelinde yapılan toplamda 12 bin 565 araç araması, 130 kişinin ifadesine başvurulması, 32 bin 952 kişinin kontrol edilmesi ve 7 iz takip köpeği eşliğinde 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı. Mahalle ve çevresi 8 kez detaylı bir şekilde tarandı.

Gelişmeler yakından takip ediliyor, detaylar geldikçe paylaşılacak.