Eczane Saldırısı: Fabrika İşçisinin Dehşeti

Konya'da dehşete düşüren görüntüler! Beraber ilaç almaya gittiği eşini defalarca bıçakladı

Fabrika İşçisi Eşini Eczanede Bıçakladı, Tutuklandı

28 Ağustos tarihinde, Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesi’nde bulunan bir eczanede yaşanan olayda, fabrika işçisi olan 4 çocuk annesi Keziban Atalıç, eşini psikiyatri polikliniğindeki randevusuna götürdü. Muayene sonrasında çift, eczaneye uğradı. Keziban Atalıç, eşine ilaç alırken, arkasında bulunan Ecir Atalıç, yanında taşıdığı bıçağı çıkararak eşini bıçakladı. Eczanedeki diğer kişilerin müdahalesiyle olayın büyümesi engellendi. Ecir Atalıç kaçarken, ağır yaralanan Keziban Atalıç ise ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Keziban Atalıç’ın ifadesine göre, olaydan bir hafta önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı ancak eşinin sürekli kendisini aldattığını iddia ettiğini belirttiği öğrenildi. Keziban Atalıç, “İlaç almaya gittiğimizde bir acı hissettim, arkama döndüğümde ise eşimin beni bıçakladığını gördüm” dedi.

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Ecir Atalıç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dehşet Anları Kamerada

Olay, eczanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Keziban Atalıç’ın ilaç almaya çalışırken arkadan gelen Ecir Atalıç’ın eşini bıçaklaması ve eczanedekilerin müdahalesiyle olay yerinden kaçması görülebiliyor.