Firma Kurucusu Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Kozmetik firmasının sahibi Üsküdar'daki şirketinin önünde öldürüldü! Saldırgan yaya olarak kaçtı

Olay, Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi’nde bir kozmetik ürünleri satan firmanın önünde meydana geldi.

Kemal Çağlar Temel isimli firma kurucusu, motosikletiyle iş yerine gelirken cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın tabancayla 4-5 el ateş etmesi sonucu Temel başından vurularak kanlar içinde yere yığıldı.

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Temel’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alırken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü detaylı inceleme başlattı. Cenaze, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Görgü tanığı Halis Gündoğdu, saldırganın hareketlerinden şüphelendiğini belirterek “Yaklaşık 1 buçuk saattir burada duruyordu, maskeli. Bir ara kayboldu sonra tekrar gelip iş yerini gözetlemeye başladı. Ben de hırsız felan zannettim, malzemeler dışarıdaydı. 2-3 dakika sonra bir baktım 4-5 el silah sesi. Motosikletle gelen kişiye ateş etti. Vurulan kişi iş yeri sahibiymiş. Sonra yaya olarak kaçtı” şeklinde konuştu.

Başka bir görgü tanığı Mehmet Uğur ise, “Saldırganı şüphelendik, hatta sert sert baktım. Aşağıya doğru ilerledi. Daha sonra tekrar gelip motorla gelen arkadaşa ateş etmeye başladı. Park ettikten sonra 2 el ateş etti. Yerdeyken de 5 el silah sıktı. 112’yi arayarak haber verdim. Saldırganı burada beklerken gördük” dedi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.