Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Konuşması Özetlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Millete hakaret edeni onur konuğu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu

Dün AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin 23. yıl dönümünü kutlarken şu ifadeleri kullandı: “Partinin 23. yaşını coşkuyla kutladık. Kökü mazide, gözü atide olan AK Parti’nin bayrağını taşıyan her bir yol arkadaşıma teşekkür ediyorum.”

Erdoğan, partinin mücadelesine vurgu yaparak, “Biz bugün de aynı sevda ile milletimize hizmet ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun hizmetkarıyız” dedi.

Partiye yönelik saldırılara da değinen Erdoğan, “Bize karşı gelen her saldırıya göğsümüzü siper ettik. Milletin desteğiyle kurulan tuzakları boşa çıkardık” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır”

Erdoğan, Türkiye’nin kalkınma ve demokrasi atılımlarını AK Parti ve AK kadroların sağladığını belirterek, “Her köyde, her mahallede insanımızın hayatına dokunan sayısız hizmetlerimiz var. Bu sevda, 85 milyonu kucaklayan büyük bir sevda, Türkiye Yüzyılını inşa etme sevdasıdır” şeklinde konuştu.

Partinin temel önceliklerine vurgu yapan Erdoğan, “Milletin beklentilerini karşılamak adına çalışıyoruz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir, hayat pahalılığını sona erdirmek, üretimi artırmak, terörle mücadele etmek bizim önceliklerimizdir” dedi.

Erdoğan: “AK Parti Türkiye’nin geleceğidir”

Ayrıca Erdoğan, Türk siyasetinde taşların yerli yerine oturduğunu belirterek, “AK Parti Türk siyasetinin merkezini temsil eden en büyük harekettir. İktidar partisi olarak ülkemizi yönetme görevimizin yanında sosyal değişimleri yönlendirme misyonumuz da var. Partimiz Türkiye’nin geleceğidir” şeklinde konuştu.