Özgür Özel’den Parti Programı Değişikliği Açıklaması

Özel’den Erdoğan’a: Kasım 2025’e kadar zamanın var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli’nde Toplantıya Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli’nde gerçekleştirilen “Emek Büroları Akademik Kurulu” toplantısına katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada Özel, parti programlarının günümüz ihtiyaçlarına uygun hale getirileceğini ve her bir bakanlık için politika notlarının bulunduğu bir merkezin oluşturulacağını belirtti. Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin hazırlayacağı güncellenmiş program ile Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Partimiz iktidara gidiyor. Erken seçim kararı alınırsa, hükümetin son bir kez aday olabileceği tarih önemlidir. Bizim desteğimize ihtiyaç duyacaklar. Erdoğan’ın 2025 yılına kadar kararını açıklaması gerekiyor. Eğer güveniyorlarsa buyursunlar, erken seçimle Türkiye’nin dersine bakalım.”

Özel’in konuşmasının ardından, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar’ın, siyasi açıklamaları nedeniyle kendisine karşı açtığı tazminat davası da gündemde. Akar’ın avukatı aracılığıyla nöbetçi sulh mahkemesine sunduğu dilekçede, Özel hakkında yapılan değerlendirmeler eleştirildi.

(ANKARA)