Kanlı Kavga Dolmuş Durağında Patladı!

Adana'da korkunç olay! Dolmuşçuların kavgasını ayırmaya çalışırken öldürüldü: 6 kişi tutuklandı

Dolmuş Durağında Yaşanan Kavga Kanlı Bitti

Adana Seyhan ilçesinde bulunan Akkapı Mahallesi’ndeki dolmuş durağında 14 Eylül saat 12.00 sıralarında yaşanan olayda, iki şoför arasında çıkan anlaşmazlık kanlı bir kavgaya dönüştü. Selçuk Keklik ve Onur Nefis isimli şoförler, ölen bir kişinin yakınları için mezarlığa ücretsiz sefer sırası konusunda anlaşamayınca tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek diğer şoför Metin Zorluer’i de içine çekti. Kavgayı ayırmak için araya giren Metin Zorluer, Keklik’in ağabeyi Hakan Keklik’in pompalı tüfekle durağa gelerek rastgele ateş açması sonucu karın ve göğsünden yaralandı. Aynı olayda Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan kavganın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Hakan Keklik ile birlikte Selçuk Keklik, Cüneyt Keklik, Efekan Keklik, Onur Nefis ve Recep Nefis, yapılan baskınlarla yakalandılar. Hakan Keklik, emniyette verdiği ifadede, “Metin ağabey, sevip saydığım biriydi. Böyle olmasını istemezdim. Kimseyi vurma gibi bir niyetim yoktu. Her şey bir anda oldu” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı. Olayda yaralanan 3 kişinin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi.