Uyuşturucu Çetesi Sultangazi’de Yakalandı

Uyuşturucu çetesinin lideri kovalamaca sonucu yakalandı

İstanbul Sultangazi’de Uyuşturucu Şebekesi Çökertildi

İstanbul Sultangazi’de uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan bir şebeke, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından yakın takibe alındı. 13 Eylül Cuma gece saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı. Operasyonda şebekenin lideri Muhammed D.’nin kaçmaya çalışırken Ordu Caddesi’nde polisler tarafından yakalandığı bildirildi.

Muhammed D. gözaltına alındıktan sonra yapılan üst aramasında alüminyum folyo içerisinde 3 gram metamfetamin ele geçirildi. Muhammed D.’nin emniyette verdiği bilgiler doğrultusunda 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir eve daha operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada uyuşturucu maddenin yanı sıra ticarette kullanılan hassas terazi ve büyük miktarda para bulundu.

Operasyon sonucunda Ahmed C. (20), Muhammet S. (27), Beşer E. M. (27) ve Eymen El H. (39) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise; 318 gram metamfetamin, 80 gram kokain, 95 gram eroin katkı maddesi, 8 gram eroin, 3 gram çikolatalı esrar, 192 adet lyrica hap, bin 498 adet captagon hap, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği belirlenen 3 bin 502 dolar, 750 euro ve bin 150 TL, 1 hassas terazi, 67 adet boş şeffaf poşet ve 6 cep telefonu ele geçirildi.