Karmaşık Cinayet Dosyası

Narin’in köyünden 12 kişi tutuklu! Cinayeti kim işledi... Kim yardım etti... Kim bilip de sustu...




Anne Yüksel Güran’in İddiaları Ortaya Çıkıyor

Anne Yüksel Güran’ın İddiaları Ortaya Çıkıyor

Anne Yüksel Güran, kızı Narin’in öldürüldüğü saatlerde evde olduğu ve hatta öldürülmesine de şahit olmuş olabileceği şüphesi var. Başından beri çelişkili görülen açıklamaları söz konusu. “Kasten öldürmeye iştirak etmek” suçlamasıyla tutuklu. Enes’in kolundaki ısırıkların, annenin Narin’i onun elinden kurtarmaya çalışırken oluştuğu şüphesi de var.

Amca Salim Güran: Bir Numaralı Şüpheli

Amca Salim Güran, bütün olayların merkezinde. Savcılığın “cinayetin faili” diye tutukladığı tek kişi. Olay günü Narin’in evinin civarında olduğu ve “itirafçı” Nevzat ile de irtibatlı olduğu teknik delillerle sabit. Arama sürecindeki yanlış yönlendirmelerin de azmettiricisi olarak görülüyor.

Nevzat Bahtiyar: Cesedi Sakladı İddiası

Soruşturmadaki en somut ve iddialı bilgileri veren kişi olan Nevzat Bahtiyar, ailenin komşusu ve Salim Güran’ın yakın arkadaşı. Narin’i Salim’in öldürdüğünü ve ardından da cesedi yok etmesi için kendisine teslim ettiğini iddia ediyor. Detaylarda çelişkiler olmasına rağmen bütün ifadelerinde bu temayı işliyor.

Abi Enes Güran: Katil Mi İşbirlikçi Mi?

Abi Enes Güran, Narin’in öldürüldüğü değerlendirilen saatlerde evde olduğunu kabul ediyor. Kolundaki iki ısırık izinden birinin kime ait olduğu ve neden kaynaklandığı henüz belirlenemedi. “Kasten öldürmeye iştirak etmek” suçundan tutuklanmasına rağmen, cinayeti aslında o işlediği ve ailenin bunu gizlemek için kenetlendiği yönünde ciddi şüpheler bulunuyor.

Yenge Hediye Güran: İkinci Kez Narin’in Evinde

Amca Fuat Güran’ın eşi olan Yenge Hediye Güran, Narin’in öldürüldüğü düşünülen saat aralıklarında iki kez Narin’in evine gitmiş. Abi Enes’in ifadesine göre Hediye’nin 16.00 civarında evde olduğu belirtiliyor. 3 gün gözaltında kaldıktan sonra serbest bırakıldı ve çok önemli bilgiler verebileceği düşünülüyordu.

Ramazan Atasoy: İşçinin Oğlu Yardım mı Etti?

Salim Güran’ın işçisinin oğlu olan Ramazan Atasoy, 15 yaşında. Olay günü tarlada Salim Güran ile birlikte olduklarını söylüyor. İfadelerindeki zaman detaylarında çelişkiler tespit edildi. “Kasten öldürmeye iştirak” suçlamasıyla tutuklanan dördüncü kişi olarak gözaltına alındı.