Kuryeden Taciz: Polis Şikâyetleri İzliyor

Sapık motokurye... 3 saat arayla 2 kadını taciz etti

Kurye hızla bölgeden uzaklaşırken, E.Ç. polise giderek şikâyetçi oldu. Ardından, aynı kurye tarafından 12.00 sıralarında Tepekule Mahallesi’nde sokakta yürüyen S.K.’ye yine fiziksel tacizde bulunuldu. S.K. de polise gidip şikayette bulundu ve polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Her iki olayın yaşandığı bölgede güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin motosikletinin plakasının pembe bir bez parçasıyla kapatıldığını tespit etti. Ayrıca, taciz olayını öğrenen bölgedeki motokuryeler, motosikletin üzerinde bir korna olduğunu fark etti. Ekipler, meslektaşlarının ifadelerinden de yola çıkarak şüphelinin T.C. (22) olduğunu belirledi. Meslektaşları tarafından çağırılan T.C., polis tarafından yakalandı.

‘Cinsel saldırı’ ve ‘hayasızca hareket’ suçlarından 4 kaydı olduğu belirlenen T.C.’nin, taciz anları güvenlik kamerasına yansıdı. T.C. duruma tepki gösteren meslektaşlarının saldırısına da uğradı. T.C.’yi darp eden motokuryeler, meslektaşları tarafından uzaklaştırıldı. Gözaltına alınan motokurye T.C. tutuklandı.