Erbaa’da Kadına Saldırı: Güvenlik Kamerası Görüntülerinde Şüpheli Tespit Edildi

Tokat'ta sokakta yürüyen Sevgi Giray'a bıçaklı saldırı! Saldırganın ilk ifadesine ulaşıldı

Erbaa’da Bir Kadına Gece Saldırı!

Dün akşam saatlerinde Erbaa ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Sururi Say Caddesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Evli ve bir çocuk annesi Sevgi Ginay (36), evine yürürken arkasından yaklaşan saldırgan tarafından bıçakla saldırıya uğradı.

Aldığı bıçak darbeleri sonucu yere düşen Ginay’ın çığlıkları çevredekilerin dikkatini çekti ve saldırgan olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan saldırı anları, polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasını sağladı. Sevgi Ginay, Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zihinsel engelli olduğu belirlenen M.K.’yi gözaltına aldı ancak daha sonra serbest bırakıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli olarak İbrahim B.’nin aranmaya başlandığı ve saldırıda kullanılan bıçağı olay yerinde bıraktığı tespit edildi.

Yapılan yeni inceleme sonucunda saldırganın şapka taktığı ve olaydan önce caddelerde dolaştığı anlar başka bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şüpheli İbrahim B.’nin ilaçlarını almadığı zaman insanları farklı varlıklar olarak gördüğü ifade edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Yaşanan bu vahim olayın ardından, kadınların güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulandı. Güvenlik kameralarının etkili bir şekilde kullanılması, benzer olayların önlenmesinde önemli bir etken olabilir.