Fenomen Okul Müdürü ve Öğrenciler Viral Video Çekti

Milyonlar müdürü izledi: Anne okula gitmesem olur mu

Fenomen Okul Müdürü Nazmi Bal ve Öğrencilerinden Viral Video

Sosyal medya akımlarına artık yalnızca öğrenciler değil eğitimciler de dahil oluyor. Bu trendin son örneği, Düzce Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü 44 yaşındaki Nazmi Bal ve öğrencileri tarafından hazırlanan eğlenceli bir video ile yaşandı.

Videoda, uzun yıllar eğitim sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan Bal, okuldaki öğrencilerini yanına alarak keyifli bir mizansen gerçekleştirdi. Odasının masasında oturan Bal’ın arkasında öğrencileri yer alıyor. Bal, elindeki cep telefonundan annesine yazılı bir mesaj atarak, “Anne yarın okula gitmesem olur mu?” diye soruyor. Annesinden gelen cevap ise gülümsetici: “Olur mu oğlum sen okul müdürüsün.” Bu yanıt sonrasında Bal ve öğrencileri “tüh” diyerek üzüntülerini dile getiriyor ve video sona eriyor.

Videonun başrolündeki Nazmi Bal, okulunda 163 öğrencinin bulunduğunu ve benzer içeriklerin üretildiğini belirtirken, bu tarz bir videoya ilk defa katıldığını ifade ederek, “Yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden bir okuluz. Potansiyel öğrencilerimizi bilgilendirmek için sosyal medyanın gücünden faydalanıyoruz. Bir öğretmenimiz video akımından bahsetti ve ‘Biz de yapsak mı?’ dedi. Çocuklar da fikri sevdi. Tek çekimde, hiç tekrar yapmadan videoyu tamamladık. İlk gün izlenme sayımız 5 milyonu geçti. Şu anda neredeyse 20 milyon izlenme sayısına ulaştık. Videomuz, sosyal medyadaki birçok takipçili hesap tarafından paylaşıldı. Tiyatro oyuncusu Melek Baykal bile kendi hesabında yayınladı. Bu büyük ilgiyi hiç beklemiyorduk” diye konuştu.