Tunus Vatandaşı Öldürdü – Side Olayı Gelişmeleri

Hırsızları kovalayan 67 yaşındaki adam, yediği yumrukla hayatını kaybetti

Side Mahallesi’nde Boksör Olduğu İddia Edilen Tunus Vatandaşı Hilmi Çelik’i Yumrukla Öldürdü

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, gece saatlerinde bir otel duvarından girmeye çalışan 3 kişi, güvenliklerin uyarısı üzerine kaçmaya başladı. Otelde resepsiyonist olarak görev yapan 67 yaşındaki Hilmi Çelik, sesleri duyarak dışarı çıktı ve kaçan kişileri takip etmeye başladı. Ancak araca binen şahıslarla arasında arbede yaşandı.

Olay sırasında boksör olduğu iddia edilen Tunus vatandaşı Wassim Taunsi, Hilmi Çelik’e yumruk atarak yere yığıldı. Başını kaldırıma çarpan Çelik, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cesedi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Serik’e götürülmek üzere teslim alındı.

Olayın zanlıları olan Wassim Taunsi ve yanındaki iki kişi, Jandarma ekipleri tarafından 4 saat sonra yakalandı. Yapılan işlemlerin ardından Tunus vatandaşı Taunsi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Taunsi’nin savcılık ifadesinde animatör olarak çalıştıklarını ve hırsızlık amacı olmadığını savunduğu öğrenildi.