Sultangazi’de Cinayet Şoku: Şüpheliler Yakalandı!

19 yaşındaki genç sokak ortasında infaz edilmişti... 6 gözaltı

Sultangazi’de Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Sultangazi Esentepe mahallesinde 27 Eylül Cuma günü saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, sokakta yürüyen Şahin Aslan’a yanına yaklaşan bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanmasına neden oldu. Karnından yaralanan Aslan, kaçmaya çalışırken peşinden gelen şüpheliler tarafından bir kez daha kurşun yağmuruna tutuldu. Şahin Aslan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olay yerinde terk edilmiş halde bulunan otomobil, polisin çalışmaları sonucunda tespit edildi.

Polisin incelemeleri sonucunda, güvenlik kameralarında cinayet anlarının görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde, Şahin Aslan’ın arkadan gelen otomobildeki saldırganlar tarafından durdurulduğu ve saldırıya uğradığı anlar net bir şekilde kaydedildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren 6 şüpheliyi tespit etti. Gözaltına alınan şüpheliler arasında daha önceden suç kayıtları bulunan bireylerin olduğu belirlendi.

Şüphelilerden Turgut E., Maşallah C., Emir Y. ve Talip E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, N.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Silahı kullanan şüpheli Ali İ.E. hakkında ise işlemlerin sürdüğü bildirildi. Şüphelilerin, aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri öğrenildi.