İYİ Parti Lideri’nin Çağrısı: Kutuplaştırıcı Siyasete Son!

Dervişoğlu: Merkez çağrım Türk milletine

İYİ Parti Lideri’nden Çağrı: “Kutuplaştırıcı Siyaset Bitmeli!”

İYİ Parti Lideri, TBMM’de yeni yasama yılının ilk grup toplantısında yaptığı konuşmada, bölgedeki son gelişmelere dikkat çekerek şunları söyledi:

Coğrafyamızın yangın yerine döndüğünü belirten İYİ Parti Lideri, “İsrail’in zulmü artık bölgenin sınırlarını aşmış, bu barbar saldırganlık Lübnan’a kadar yayılmıştır. Bu vahşi saldırılar, bölgenin istikrarını değil, tüm Ortadoğu’yu ateş çemberine sürükleyerek büyük bir yayılmacı stratejinin tezahürüdür” dedi. Ayrıca Hakan Fidan’ın III. Dünya Savaşı riskinden bahsederken Dışişleri Komisyonu ve TBMM Genel Kurulu’na bilgi verilmemesinin endişe verici olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Lideri ayrıca, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘İsrail’in müteakip hedefinin Türkiye olduğu’ yönündeki açıklamalarının ardından ‘İktidar milli güvenliğimiz için ne yapıyor?’ sorusunu sormak durumundayız” şeklinde konuştu.

Merkezde buluşma çağrısında bulunan İYİ Parti Lideri, “Bu çağrım Türk milletinedir. Merkezin yok edilmesiyle kaybolan ortak zemini yeniden inşa etmeliyiz. Kutuplaştırıcı siyasetin son bulması gerektiğini düşünüyorum” dedi.