Denizli’de Kavgalı Buluşma: Ölümle Sonuçlandı

Kuzenlerin kavgasında kasiyer Merve öldürülmüştü... Katilin annesinden mahkemede kan donduran sözler

Denizli’de Korkunç Olay: Kavga Kanlı Bitti, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

20 Ağustos 2023 tarihinde, Kayhan Mahallesi’nde yaşanan olayda, Yusuf Söylemez’in kız arkadaşıyla önceden ilişki yaşadığı belirtilen amcasının oğlu Hasan Söylemez ile parkta bir araya geldiği bildirildi. Buluşmaya Yusuf Söylemez’in yanında Emircan Uyar (20), Muhammet Söylemez (20), Furkan Aygün (19), İsmail Bağlan (21), Tolga Gök (18) ve kız arkadaşı Buse Simay Karakaya (19) da katıldı.

Kuzenler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve olay sonunda Hasan Söylemez, elindeki bıçakla Yusuf Söylemez’e zarar verdi. Bu sırada Yusuf Söylemez, peşinden pompalı tüfekle Hasan Söylemez’in olduğu markete gitti ve ardından kasiyer Merve Acar’a ve Hasan Söylemez’e ateş etti. Yaralanan Merve Acar ve Hasan Söylemez, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak Merve Acar hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şüphelileri tespit ederek Yusuf Söylemez, Emircan Uyar, Muhammet Söylemez, Furkan Aygün, İsmail Bağlan, Tolga Gök ve Buse Simay Karakaya’yı yakalayıp gözaltına aldı. 7 şüpheli, adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede Yusuf Söylemez hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezası talep edilirken diğer kişiler için de ağır cezalar istendi. Tutuklu sanıkların yargılanmasına devam edilmekte olup, duruşma günü pazartesi olarak belirlendi.

Durumun gerginleşmesi üzerine, salondan çıkarken Yusuf Söylemez’in babası Liyadin Söylemez ve annesi Kamile Söylemez’in tepkileri dikkat çekti. Duruşma sonunda çevik kuvvet ekibi, salondaki gerginliği önlemek amacıyla sanıkların yakınlarını dışarı çıkardı.