Zeytin Bahçesi Mirası Çatışması: Andırın’da Husumet

Kahramanmaraş'ta dehşete düşüren olay! Tartıştığı kadınlara soyunup saldırdı

Andırın’da Zeytin Bahçesi Mirası Yüzünden Husumet

Andırın ilçesine bağlı Kızık Mahallesi’nde, miras kalan zeytin bahçesi nedeniyle, Ramazan G. ile akrabası Gülsüm Arslantaş arasında husumet oluştu. Bahçenin kendisine ait olduğunu iddia eden Ramazan G. ile Arslantaş ailesi arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Olay günü Gülsüm Arslantaş, oğlu Yusuf Arslantaş ve komşuları Hava Arslantaş, Fatma Karalı ve Fatma Uçar’ı alarak zeytin toplamak için bahçeye gitti.

Ramazan G., kadınların bahçeden çıkmasını isteyince tartışma başladı. Durumun kötüleşmesiyle Ramazan G., aniden kıyafetlerini çıkarıp hakaretlerde bulunarak Gülsüm Arslantaş’a saldırdı. Şok geçiren kadınlar arasında Yusuf Arslantaş, Ramazan G.’yi engellemeye çalıştı. Gülsüm Arslantaş ise sopayla Ramazan G.’yi uzaklaştırmaya çalıştı. Bu anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşanan olayın ardından açıklamalarda bulunan Gülsüm Arslantaş, eşini 6 Şubat depreminde kaybettiğini belirterek “Zorbalıkla burayı almaya çalıştı. Ne olduğunu anlamadık, bir anda üzerini çıkarıp üzerimize yürüdü. Can güvenliğim yok, yalnız yaşıyorum. Soyunarak bu şekilde saldıran erkek var mı?” dedi. Olay esnasında diğer kadınlar da Ramazan G.’nin hakaret ettiğini ve saldırdığını belirterek şikayetçi oldular.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.