Şüpheli Otomobilde Silah ve Sahte Kimlik Bulundu

Beşiktaş'ta sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Sözleri şaşkına çevirdi: Polisliğe özeniyorum

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri Şüpheli Şahsı Yakaladı

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Ekim Salı günü saat 15.40 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş ayrımında bir olaya müdahale etti. Polis ekipleri, Beşiktaş istikametinde ilerlerken emniyet şeridi ihlali yapan bir aracı durdurdu. Araç sürücüsü, polis kimliği göstererek yoluna devam etmek istedi ama trafik polisleri şüpheli hareketlerinden dolayı durumu araştırmaya başladılar.

Ünsal D. adlı şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet havalı tabanca, 3 şarjör ve 43 mermi bulundu. Ayrıca araçta 50 bin Euro da ele geçirildi. Ünsal D.’nin üst aramasında ise sahte kimlikler ortaya çıktı. Polise, sahte polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü personel giriş kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı makam şoförü kartı, silah ruhsatı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartları bulundu.

Gözaltına alınan Ünsal D.’nin işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü’nde tamamlandı. Şahsın polisliğe özenerek sahte kimliklerle dolaştığı ve silahları sadece ağırlık olarak taşıdığı belirtildi. Şahıs, polisteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.