Altın Tartışması Kanlı Bitti

Eski eşi ile annesini dövdü; kendisinin şiddete uğradığını ileri sürdü

Ahlat’ta Düğünde Altınların Paylaşımı Tartışması Kanlı Bitti

Ahlat ilçesi Erzikan Mahallesi’nde, 7 Ekim tarihinde meydana gelen olayda, yaklaşık 10 yıl evli kalan Ö.G. ve E.K. adlı çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle 8 ay önce boşandığı ancak düğünde takılan altınların paylaşımı sebebiyle tekrar karşı karşıya geldiği bildirildi.

Olay esnasında çıkan tartışmada 1 çocuk annesi Ö.G. ile annesi S.G.’nin E.K.’den şiddet gördüğü ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Polis, S.G.’yi yerde kanlar içinde bulurken, sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Şikayet üzerine polis merkezine giden E.K., eski eşinin ve annesinin saldırısına uğradığını belirterek, “Kasten yaralama, tehdit ve hakaret” suçlamasıyla ifade verdi.

E.K. basit tıbbi müdahalenin ardından serbest bırakılırken, Ö.G. ve S.G. için “Koruyucu ve Önleyici Tedbir Kararı” alındı. Ahlat Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “07.10.2024 tarihinde 112 Çağrı hattına gelen Aile İçi Darp-Cebir ihbarı üzerine S.G.’nin yaralı halde bulunduğu, E.K.’nin saldırıya uğradığı tespit edilmiştir” ifadelerine yer verdi.