Kıskançlık Krizi: Kındaç’ın Cinayet Hikayesi

Eşini katleden caninin internet aramaları kan dondurdu

Kıskançlık Cinayeti: Kındaç, Eşini Öldürdü

Bursa’da yaşanan olayda, Turgay Kındaç’ın kıskançlık krizi, trajik bir cinayete dönüştü. Boşanma sürecinde olduğu eşi Seher Kındaç’ın kız kardeşine gönderdiği mesajla işlenen cinayette, acı detaylar ortaya çıktı.

Mesajında “Seher’i benden alamazsınız; öldürdüm. Eve polis ve ambulans gönderin, şakam yok” ifadelerini kullanan Turgay Kındaç’ın bu mesajı gören kız kardeşi, hemen çiftin oğlu Hüseyin Kındaç’a haber verdi. Olay yerine gelen Hüseyin Kındaç, annesini mutfakta kanlar içinde buldu ve derhal polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi, 2 çocuk annesi Seher Kındaç’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

“Eşimin iş yerinde 2023 yılının son günü, fabrikanın düzenlemiş olduğu moral amaçlı gece vardı. Eşim o akşam M. isimli biriyle fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşmıştı. Yaklaşık 1 aydır bu nedenle tartışıyorduk. Olay günü sabahı da aramızda yine tartışma çıktı. Eşimin başına merdane ile vurdum, sonra da boğdum. Ancak neyle boğduğumu hatırlamıyorum.” diyerek suçunu itiraf eden Turgay Kındaç, polis ekipleri tarafından bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, Seher Kındaç’ın otopsi raporunda başına vurulduktan sonra iple boğularak öldürüldüğü belirtildi. Tutuklu sanık Turgay Kındaç’a ‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Olayın detaylarına ilişkin çıkan bilgiler, Kındaç’ın eşini öldürmeden önce yaptığı Google aramalarıyla da desteklendi. Kındaç’ın ceza mahkemesindeki ilk duruşmasında oğullarından özür dileyerek savunma yaptığı belirtildi.

Kandaç’ın oğullarından Hüseyin Kındaç, “Borçları, borçla kapatıyordu. Annemin kartlarını kullanıyordu. Eve sürekli icra geliyordu. Evin geçimine artık yardımcı olmuyordu. Bu adam, şiddete meyilli bir insandı. Zamanında annemi demir sopayla dövmüş, annem bunu bize sonradan söylemişti.” şeklinde konuştu.

Oğlu Hürcan Kındaç ise annesinin M. isimli birinden bahsettiğini ve annesine ait telefonu ve kartları izinsiz kullandığını belirtti. Avukatının ek savunma süresi talebi üzerine mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.