Özgür Özel’in Çarpıcı Açıklamaları

Özel’den o iddiaya sert tepki: Haberi kimin yolladığını herkes biliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Meclis grubunda duygusal bir konuşma yaptı. Özel, “Zor bir yola çıktık hepimiz, siyaset kolay değil. Geniş olacaksın, her türlü saldırıya, iftiraya hazır olacaksın.” dedi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylara değinen Özel, “Hakikaten zorlanıyorum, bu kadar ahlaksızlığa, kitapsızlığa, çirkinliğe, kötülüğe… BANA SALDIRMAK İÇİN YAPTILAR” şeklinde konuştu.

Özel’in açıklamalarından önemli satır başları:

“Bana saldırmak için Gülşah’ın hastanede yattığı belli günleri ahlaksız bir iftiraya dönüştürdüler. Biz bu iktidarı tüm kötülüğüne rağmen cesaretimizle, temizliğimizle, onurumuzla yeneceğiz. CHP’ye diz çöktüreceklerini sananlar şunu bilsinler ki CHP trol ordusu beslemez, kara propaganda yapmaz, bel altı saldırmaz, ahlak dışı bir iş yapmaz, bunu yapanlar CHP’li değillerdir.”

Özel, CHP’nin kararlı duruşundan taviz vermeyeceklerini vurgulayarak, “AHLAKSIZLAR ALNINIZI KARIŞLAMAZSAM NAMERDİM” dedi.

Ayrıca, Özel siyasi oyunlara dikkat çekerek, “CÜRMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ” uyarısında bulundu.

Özel, Cumhurbaşkanı’nın İsrail ile ilgili açıklamalarına da tepki göstererek, “İsrail ile ticaret cayır cayır devam ediyor.” şeklinde konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açılan dava hakkında da konuşan Özel, “Bu tip kumpasları çok gördük, tüm parti birlik beraberlik halinde ele alıyoruz. Milletin seçme hakkına saldırıdır, bu millet seçme hakkını elinden aldırtmaz, nokta.” ifadelerini kullandı.