Şok Olay: Bakırköy’de Çiftin Dramı

Bakırköy'de hastane bahçesinde dehşet! Eşini öldürüp intihar etti

Bakırköy’de Yaşanan Şok Olayda Bir Çift Hayatını Kaybetti

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde, Erhan Önala adlı kişi, eşi Berivan Önala (37) yanında getirdiği silahıyla şok bir olay yaşattı. Önala, eşine iki el ateş ettikten sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, kadın ile eşinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı bölgede detaylı incelemelerde bulundu.

Erhan Önala’nın eşi Berivan Önala ile birlikte hastaneye gittiği ve Berivan Önala’nın orada randevusu olduğu belirlendi. Ancak yaşanan trajik olay sonrası iki kişi de hayatını kaybetti.

Olayın ardından yapılan araştırmada, Erhan Önala hakkında çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Erhan Önala’nın eşine silahıyla ateş ettikten sonra cinayette kullandığı silahla intihar ettiği tespit edildi. İncelemelerin ardından 2 cenaze, Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.