Fatih’te Vefat Eden Halit Bayşu İddiaları

Tabuttan 'sağ çıkan' adam hayatını kaybetti: Bugün ikinci kez cenaze töreni düzenlendi... 'Sesi ben duydum, çıldırdım orada'

İlginç Bir Olay Fatih’te Yaşandı: Halit Bayşu’nun Tabutta Hayatta Olabileceği İddiaları

Fatih’te, gırtlak kanseri tedavisi gören ve dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Halit Bayşu’nun naaşı, cenaze namazı için Ayvansaray’daki Hacı İlyas Yatağan Camii’ne getirildi. Ancak olay, tabuttan gelen seslerle birlikte farklı bir boyuta taşındı.

Bayşu’nun kızı yaşananları şu sözlerle anlattı: “Sesi ben duydum. Hem ayak ucundan hem baş ucundan vuruyordu tabuta. Çıldırdım orada. İnanmadılar bana. Buraya geldim babamın yaşadığını söyledim, ses geldiğini söyledim. Hocaya gittim, herkes duyunca şok oldu. Açın diye vuruyordu. Karnı da nefes alıyordu.”

Bayşu’nun oğlu Yiğit Bayşu ise, “Babam Kozlu gasilhaneye götürüldü ve yıkatıldı. Kimse inanmadı. Ambulans geldi, cihaza taktı. Cihaza takıldıktan sonra babamın yaşadığına dair cep telefonuyla da görüntülediler. Ambulanstaki arkadaşlar hayatlarında ilk defa böyle bir şey gördüklerini söyledi. Kim bilir kaç tane Halit Bayşu’yu diri diri mezara gömüyorlar. Hayatımızın sonuna kadar ibretlik bir durum.” ifadelerini kullandı.