Hüzünlü Olay: Komşular Arasında Çıkan Kavga

Kaz yüzünden çıkan kavgada komşusunu öldürdü

Haber: Komşu İhtilafı Kanla Bitti

İstanbul’un Karaağaç Mahallesi’nde dün saat 17.00 sularında trajik bir olay yaşandı. Selahaddin Eyyubi Camii yakınlarında yaşayan iki komşu arasında, bahçeye giren kazlar yüzünden başlayan bir tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Olayın şiddeti artarken, Şemdil Sağlam isimli şahıs tabancasını çıkarıp ateş açarak komşusu Çerkez Eray’ı vurdu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Çerkez Eray, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Şemdil Sağlam ise olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinlerini derin bir şok içerisinde bırakırken, çevrede geniş çapta güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, olayın nedenleri ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Polis yetkilileri, benzer olayların önüne geçebilmek için mahalle sakinlerine sükunet çağrısında bulunurken, olayın detayları ise henüz netlik kazanmış değil.